WC splakovalniki

GEBERIT

Kadar je govora o podometnih splakovalnikih, večina ljudi najprej pomisli na Geberit. Gre za klasiko sodobnih kopalniških sistemov, ki jo odlikuje visok nivo kakovosti in zdaj že pregovorna zanesljivost. To potrjuje tudi več kot 50 let izkušenj na tržišču ter več kot 60 milijonov vgrajenih kotličkov.
Posode Geberitovih podometnih splakovalnikov so izdelane iz trpežnega polietilena (PE). Narejeni so s postopkom pihanja, iz enega samega kosa – brez šivov. Preden zapusti tovarno, gre vsak kotliček še čez test tesnenja, za dodatno brezskrbnost pa skrbi Geberitova 25-letna zajamčena razpoložljivost nadomestnih delov.

GROHE

Nemško podjetje Grohe je svetovno znan proizvajalec armatur za kopalnice in kuhinje, nastopajo tudi kot proizvajalec podometnih kotličkov. Podometne sisteme Grohe odlikuje inovativna tehnika, kvaliteta in enostavna montaža. Njihovi sanitarni montažni okvirji, podometni vodni kotlički, splakovalni ventili in sprožilci za splakovanje olajšujejo oblikovanje razkošnih kopalniških interierov z najsodobnejšo, stensko montirano sanitarno opremo.
Sprožilci za splakovanje WC školjk in bidejev so na voljo v različnih dizajnih, z enako kromaturo in oblikovnimi detajli kot njihove kolekcije kopalniških armatur. Vse modele je možno namestiti položno ali pokončno.