Električni bojlerji Robert Bosch

Boschevi grelniki vode vam omogočajo veliko možnosti priprave tople vode in to na ekonomičen, udoben in ekološko sprejemljiv način. Ne glede nato, če govorimo o električnem grelniku ali kombiniranem grelniku vode kateri ima dodaten izmenjevalec toplote za priključek kotla. Grelniki imajo steklokeramično prevleko katera nudi bolšjo zaščito proti koroziji.

Mali električni akumulacijski bojlerji Tronic 1000 T

Bojlerji Compact Line so prevlečeni s steklo-keramičnim premazom z uporabo vrhunske tehnologije. Steklokeramična prevleka notranje površine rezervoarja za vodo zagotavlja zanesljivo zaščito pred korozijo in njegovo dolgo življensko dobo.Opremljeni so z nastavljivim kapilarnim termostatom z naslednjimi možnostmi temperaturnih režimov delovanja zaščita proti zmrzovanju; poletni način delovanja; zaščita pred legionelo; z vrtljivim stikalom, ki omogoča uporabniku vklop in izklop naprave po potrebi.

Električni bojlerji z velikimi prostorninami Tronic 3000 T

Namenjeni so za vertikalno montažo. Na voljo so v dveh izvedbah in sicer kot akumulacijski bojlerji z električnim grelcem in kot kombinirani bojlerji z dodatnim toplotnim izmenjevalcem, ki je primeren za vezavo v sistem centralnega ogrevanja. Visoko učinkovita toplotna izolacija iz zelo goste poliuretanske pene zagotavlja manjše toplotne izgube in energetsko varčno delovanje. Električni akumulacijski bojler je sestavljen iz ohišja, prirobnice v spodnjem delu, zaščitnega plastičnega pokrova in nepovratnega varnostnega ventila.

Uporaba sodobne tehnologije bojler je sestavljen iz jeklene posode (rezervoarja za vodo) in ohišja (zunanji plašč) z vmesno toplotno
izolacijo iz okolju prijazne zelo goste poliuretanske pene in dveh cevi z navojem G 1/2” za dovod hladne vode in priključka za toplo vodo. Izvedba notranjega rezervoarja je iz ogljikovega jekla, zavarovanega s posebno prevleko iz steklokeramike.

Visoka opremljenost aparata v aparatu je serijsko vgrajena zaščita proti pregrevanju (termostatsko stikalo), ki izključi grelec iz električnega omrežja, ko voda doseže previsoko temperaturo. Nepovratni varnostni ventil preprečuje, da bi se v primeru izpada vodovodnega omrežja, aparat popolnoma izpraznil. Ta ventil tudi varuje bojler pred povečanjem tlaka v rezervoarju. Bojlerji Tronic 3000 T so opremljeni s povečano magnezijevo anodo s 50% daljšo življenjsko dobo, ki se lahko brez težav zamenja.

Prihranek in dostopnost visoko učinkovita toplotna izolacija iz zelo goste poliuretanske pene zagotavlja minimalne toplotne izgube in energetsko varčno delovanje.

Možne so kombinacije ekonomičen, učinkovit in zanesljiv bojler za pripravo tople vode je predviden za priključek na sistem centralnega ogrevanja. Obstajata dva tipa kombiniranih bojlerjev, kar je odvisno od priključka toplotnega izmenjevalca: DUO R (na desni strani) in DUO L (na levi strani).

Energetska varčnost kombiniranih bojlerjev ti bojlerji omogočajo varčno porabo električne energije v ogrevalni sezoni in skozi vse leto. To omogoča vgrajen toplotni izmenjevalec (spiralna cev). Z njegovo pomočjo se voda v bojlerju segreva brez porabe električne energije, preko centralnega sistema ogrevanja.

Vsestranska možnost uporabe kombinirani brojlerji s toplotnim izmenjevalcem omogočajo segrevanje vode na tri načina: s pomočjo električnega grelca, s pomočjo toplotnega izmenjevalca, s kombiniranim segrevanjem – s pomočjo izmenjevalca in električnega grelca.

Za velike zahteve Tronic 5000 T

Jekleni rezervoar s steklo-keramično zaščito, za večjo higieno vode v rezervoarju in zaščito proti koroziji. Sodobnega dizajna, na voljo z rezervoarji s prostornino od 50 – 150 litrov.

Varnost vgrajen varnostni termostat za zaščito proti pregrevanju vode v rezervoarju. Termostat za nastavitev temperature, s funkcijami: zaščita proti zmrzovanju, poletni režim delovanja, zaščita pred legionelo. Nepovratni varnostni ventil, funkcije: ščiti bojler pred izpraznitvijo v primeru zaprtja hladne vode iz vodovoda, izpušča vodo v primeru prekomernega povečanja tlaka.

Prednosti priključki za dovod in odvod vode iz nerjavečega jekla difuzor na vstopu hladne vode za boljšo stratifikacijo v rezervoarju vari kapilarni termostat visoke kvalitete, za precizno regulacijo temperature tople vode prirobnica za zamenjavo anode (ob rednem vzdrževanju bojlerja) izolacija 18 mm, iz visoko učinkovitega poliuretana velike gostote zaščitna magnezijeva anoda z življensko dobo do 3 let.

Sodoben dizajn in sodobna tehnologija Tronic 7000 T

Električni akumulacijski bojler z vgrajenim električnim termostatom, ki omogoča natančno nastavitev temperature tople vode. Na voljo z rezervoarji 80 in 100 litrov. Oprema: LED zaslon, vgrajen precizen elektronski termostat, ki omogoča natančno nastavitev želene temperature s točnostjo ± 1 ̊C, digitalni termoindikator s točnostjo ± 1 ̊C, ON / OFF stikalo, vgrajen varnostni termostat za zaščito proti pregrevanju, funkcije: zaščita proti zmrzovanju, poletni režim delovanja in zaščita pred legionelo, nepovratni varnostni ventil ščiti rezervoar v primeru zaprtja hladne vode iz vodovoda in izpušča vodo v primeru prekomernega povečanja tlaka, prirobnica za redno vzdrževanje oziroma čiščenje bojlerja in zamenjavo anode, difuzor na vstopu hladne vode za boljšo stratifikacijo v rezervoarju.

Prednosti: detekcija motenj in izpis kode napake na ekranu, sodoben dizajn, vari, izdelani s plazma tehnologijo, zaščitna magnezijeva anoda z življenjsko dobo do 5 let!, jekleni rezervoar s steklo-keramično zaščito za večjo, higieno vode v rezervoarju in zaščito proti koroziji.

Prospekti

  • Električni bojlerji in konvektorji