Kopalniško pohištvo

Podjetje PURIS Gmbh je eno izmed vodilnih nemških proizvajalcev kopalniškega pohištva, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo ter s kvaliteto in modernim designom.
V njihovem prodajnem programu je možno dobiti široko paleto umivalnikov, omarice za umivalnik in ogledala, v širini 500 mm, 600 mm, 700 mm, 800 mm, 900 mm, 110 mm, 120 mm, 140 mm, 160 mm in 180 mm. Prav tako je možno barvno kombinirati korpus kot lice pohištva in s tem sestaviti kombinacijo, ki vam je všeč.

Modeli, ki jih ponuja kopalniški program Laguna.

Wings

Posebnost WINGS kopalniškega pohištva je oblika umivalnika (omarice pod umivalnikom), ki je na eni strani ožji kot na drugi, kar omogoča lažje umeščanje pohištva v kopalnico ter sodoben design. Med prednosti, ki jih ponuja program WINGS, spada tiho zapiranje predalov in vrat. Umivalnik, omarica pod umivalnikom in ogledalo lahko dobite v različni širini, in sicer 900 mm, 1200 mm in 1400 mm.
Kopalniško pohištvo LAGUNA WINGS lahko poleg osnovnega modela kombinirate s številnimi dodatnimi omaricami, policami in LED osvetlitvijo umivalnika. Pri umivalnikih lahko izbirate med levim in desnim umivalnikom iz mineralne litine. Pri pohištvu pa lahko prav tako izbirate barvo ličnic kot korpusa in sestavite želeno kombinacijo, ki vam bo všeč.

Laola

Kopalniško pohištvo LAOLA oblikuje edinstven design z značilno valovito obliko umivalnika in omaricami pod umivalnikom. Med prednosti, ki jih ponuja program LAOLA, spada tudi tiho zapiranje predalov in vrat. Umivalnik, omarico pod umivalnikom in ogledalo je možno dobiti v različnih širinah (900 mm, 1200 mm in 1400 mm).
Poleg osnovnega modela pohištva LAOLA lahko pohištvo kombinirate s številnimi omaricami, policami in LED osvetlitvijo umivalnika. V dveh barvah lahko izbirate med umivalnikom iz mineralne litine ali steklenih vlaken. Pri pohištvu pa lahko prav tako izbirate pri barvi ličnic kot korpusa in sestavite želeno kombinacijo, ki vam bo všeč.

Life

Za kopalniško pohištvo LIFE so značilne ravne linije umivalnika ter LED osvetlitev med umivalnikom in omarico za umivalnik. Med prednosti, ki jih ponuja program LIFE, spada tiho zapiranje predalov in vrat. Sestav umivalnik, omarica pod umivalnikom in ogledalo lahko dobite v širinah 600 mm, 900 mm in 1200 mm. Poleg osnovnega modela pohištva LIFE je prednost tudi v tem, da lahko pohištvo kombinirate s številnimi omaricami, policami in LED osvetlitvijo umivalnika. Umivalnike lahko izbirate v dveh barvah ter iz mineralne litine ali steklenih vlaken. Pri pohištvu LIFE lahko prav tako izbirate pri barvi ličnic kot korpusa in sestavite želeno kombinacijo, ki vam bo všeč.

Platino

Kopalniško pohištvo PLATINO se razlikuje od ostalih modelov po tem, da za osnovo služi 6 cm plošča, na katero se dodajo omarice in umivalnik. Med prednosti, ki jih ponuja program PLATINO, spada tiho zapiranje predalov in vrat. Pohištvo se dobi v širinah 700 mm, 1000 mm, 1300 mm, 1600 mm in 1700 mm. Poleg osnovnega modela pohištva lahko kopalniško pohištvo PLATINO kombinirate s številnimi omaricami. Pri umivalniku lahko izbirate med dvema keramičnima umivalnikoma ali umivalnikom iz mineralne litine. Tako pri barvi korpusa kot ličnic pa lahko izbirate med različnimi barvami in sestavite želeno kombinacijo.

Loft

Značilnost kopalniškega pohištva LOFT so polkrožne linije umivalnika in omarice za umivalnik ter dvojna ogledala vrat na ogledalni omarici. Osnovni sestavi kopalniškega pohištva LOFT so v širinah 700 mm, 900 mm, 1400 mm. Osnovni model LOFT lahko kombinirate s številnimi omaricami, policami in LED osvetlitvijo umivalnika. Umivalnik lahko izbirate iz mineralne litine ali steklenih vlaken v dveh barvah. Prednost pohištva je tiho zapiranje predalov in vratc. Pri pohištvu lahko poleg osnovnega modela izbirate tudi med barvnimi kombinacijami ličnic kot korpusa in si tako sestavite želeno kombinacijo.

Magic

Za kopalniško pohištvo MAGIC so značilne ravne linije, keramični umivalnik ter dvojno ogledalo ogledalnih omaric. Sestav umivalnik, omarica pod umivalnikom in ogledalna omarica se dobi v širini 700 mm, 750 mm, 900 mm, 1200 mm, 1300 mm.
Kopalniško pohištvo MAGIC lahko poleg osnovnega modela kombinirate s številnimi dodatnimi omaricami, policami in LED osvetlitvijo umivalnika. Umivalnik si lahko izberete keramični različnih proizvajalcev. Pri pohištvu pa lahko poleg osnovnega modela izbirate tudi med različnimi barvnimi kombinacijami ličnic kot korpusa in si tako sestavite želeno kombinacijo.

Smart

Kopalniški program SMART je osnovni model, za katerega so značilne ravne linije številnih kombinacij in ugodna cena. Osnovni sestav pohištva se dobi v širini 500 mm, 600 mm, 900 mm in 1200 mm. Prednost kopalniškega programa SMART je tiho zapiraje predalov in vrat. Poleg osnovnega modela lahko kopalniško pohištvo SMART kombiniramo s številnimi dodatnimi policami, LED osvetlitvijo umivalnika in dodatnimi omaricami. Pri umivalniku se lahko odločite med enojnim in dvojnim umivalnikom iz mineralne litine.
Pri pohištvu pa lahko poleg osnovnega modela izbirate tudi med različnimi barvnimi kombinacijami ličnic kot korpusa in si tako sestavite želeno kombinacijo.

Prospekti

  • Kopalniško pohištvo Laguna katalog