UVOD

Izjava o varstvu osebnih podatkov velja za obdelavo vseh osebnih podatkov v podjetju THS d.o.o. (v nadaljevanju: podjetje), in vključuje podatke o uporabnikih, ki so izrazili željo po sodelovanju (v nadaljevanju: uporabnik).

Podjetje je upravljavec obdelav osebnih podatkov uporabnikov. V nadaljevanju vam sporočamo, za katere namene obdelujemo vaše osebne podatke, ter podajamo ostale informacije, ki bi vas zanimale. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo preko kontaktnih podatkov, navedenih v točki 12 te izjave.

Ta izjava o varstvu osebnih podatkov velja od 01. 07. 2020. Vsebina te izjave se lahko kadar koli spremeni. Če bi v izjavi prišlo do sprememb, ki bi bistveno vplivale na obdelavo vaših osebnih podatkov, vas bomo o tem nemudoma obvestili.

KAKO ZBIRAMO OSEBNE PODATKE?

Osebne podatke zbiramo z izpolnjevanjem podatkov ob registraciji in prijavi za dostop do naših izdelkov in storitev.

KATERE OSEBNE PODATKE ZBIRAMO?

Obdelujemo naslednje vrste osebnih podatkov:
(a) Vaše ime, elektronski naslov in druge kontaktne podatke ter datum rojstva;
(b) Informacije o vaših registriranih izdelkih;
(c) Podrobnosti o vaših željah za tržne dogodke in materiale;
(d) Podrobnosti vašega dostopa do naših spletnih strani (vključno z IP naslovom);
(e) Vaša sporočila, odzive ali prispevke v obliki anket ali vprašalnikov.


3. 2. V nekaterih primerih morate obvezno posredovati vaše osebne podatke, da omogočite normalno poslovanje in delovanje, vzdrževanje kontaktov, za dostavo izdelkov in storitev ali za izpolnjevanje zakonskih in uredbenih predpisov. Če se odločite, da ne boste posredovali svojih osebnih podatkov, morda ne bomo mogli vzdrževati našega odnosa z vami ali vam ponuditi naših izdelkov ali storitev.

ZA KATERE NAMENE OBDELUJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

Podjetje obdeluje vaše osebne podatke, ko poslujete z nami, uporabljate naše spletne strani oz. kadar kakorkoli sodelujete z nami, za naslednje namene:
(a) za zagotavljanje zahtevanih izdelkov ali storitev;
(b) za odgovarjanje na vaša sporočila ali objave;
(c) za uveljavljanje garancije za registrirane izdelke;
(d) za trženje, kar vključuje upravljanje baze osebnih podatkov in pošiljanje ponudb preko naslovljene direktne pošte, elektronske pošte, telefona ali osebno;
(e) za upravljanje, razvoj in izboljšanje ponudbe izdelkov, storitev, trgovin, IT sistemov in spletnih strani;
(f) za spremljanje in ocenjevanje skladnosti z zakonodajo in z našimi pogoji poslovanja ter standardi;
(g) za izpolnjevanje zakonskih in uredbenih predpisov kjerkoli po svetu, vključno s poročanjem in/ali revidiranjem s strani nacionalnih in mednarodnih regulativnih organov;
(h) za upravne namene v zvezi z varnostjo in dostopom do naših spletnih strani in aplikacij;
(i) za delovanje v skladu s sodnimi nalogi ter uveljavljanjem in/ali branjenjem naših zakonitih pravic;
(j) za katerikoli drug zakonit poslovni namen;
(k) in za druge namene, ki jih dovoljuje ali zahteva katerakoli veljavna zakonodaja ali predpis.

KDAJ LAHKO RAZKRIJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

Vaših osebnih podatkov ne prodajamo in ne bomo prodajali, ter jih ne dajemo v najem ali z njimi kako drugače trgujemo. Vaše osebne podatke bomo razkrili samo naslednjim prejemnikom:
(a) tretjim osebam, ki obdelujejo vaše osebne podatke v našem imenu (na primer naši ponudniki sistemov, vključno s ponudniki spletnih podatkovnih storitev);
(b) katerikoli tretji osebi, ki ji dodelimo ali prenesemo katere od naših pravic ali obveznosti;
(c) morebitnemu bodočemu kupcu v primeru, da prodamo katerikoli del našega podjetja ali premoženja; in
(d) katerikoli vladni, regulativni agenciji, izvršilnemu organu ali organu za izmenjavo ali sodišču, če to zahteva veljavna zakonodaja ali predpisi ali na njihovo zakonito zahtevo.

KAKO VARUJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

Zavezani smo k varovanju in zaščiti vaših osebnih podatkov ter bomo izvajali in vzdrževali ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe, da bi zagotovili raven varnosti, primerno za zaščito vaših osebnih podatkov pred naključnim ali nepooblaščenim uničenjem, izgubo, spreminjanjem, razkritjem ali dostopom.

ČAS SHRANJEVANJA OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke bomo shranili za toliko časa, kolikor je potrebno za izpolnjevanje namena, za katerega so bili podatki zbrani, ali za izpolnjevanje zakonskih ali uredbenih zahtev ali naših pogojev poslovanja.

KAKO UVELJAVLJATE SVOJE PRAVICE VARSTVA OSEBNIH PODATKOV?

Kot posameznik imate pravico zahtevati pregled nad svojimi osebnimi podatki, pod določenimi pogoji pa tudi do njihovega popravka in/ali izbrisa. Poleg tega lahko uveljavljate pravico do omejitve obdelave svojih osebnih podatkov, pravico do ugovora obdelave ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Če želite uveljavljati svoje pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov, se obrnite na nas preko kontaktnih podatkov, navedenih v točki 12 te izjave.

ALI LAHKO UMAKNETE SVOJO PRIVOLITEV?

Potem, ko ste podali svojo privolitev, jo lahko kadar koli umaknete. Če želite umakniti svojo privolitev, se obrnite na nas preko kontaktnih podatkov, navedenih v točki 12 te izjave.

KAKO VLOŽITI PRITOŽBO?

Če se želite pritožiti glede ravnanja našega podjetja z vašimi osebnimi podatki, lahko vložite pritožbo preko kontaktnih podatkov, navedenih v točki 12 te izjave.

KAKO LAHKO STOPITE V STIK Z NAMI?

Če vas zanima, kako obdelujemo vaše osebne podatke, najprej preberite to izjavo. Za vsa vprašanja, pripombe, pohvale ali pritožbe se obrnite na naslov:
Zagrebška cesta 28
2000 Maribor
Slovenija

Tel.: +386 2 4624 810
Email:  info@ths.si

PIŠKOTKI

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?
Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Katere podatke vsebuje spletno mesto?

Naziv piškotka Tip piškotka Prva ali tretja oseba Je lahko onemogočen Seja ali trajni Čas trajanja Namen
wordpress_test_cookie_* Bistveni Prva oseba Ne Seja WordPress
wfwaf-authcookie-* Funkcionalnost Prva oseba Ne Trajni 12h Antivirusna zaščita
woocommerce_*, wp_woocommerce_*, wc_cart_hash_*, wc_fragments_*, woocommerce_recently_viewed_*, tk_ai_* Bistveni Tretja oseba Ne Seja Woocomerce