Plinski kotli Junkers

Podjetje Junkers vam ponuja ogrevalno naprovo, ki iz vaše hiše pričara prijeten dom. Takšno kakovostno plinsko ogrevanje je ustvarjeno za vse življenje; njegovo tiho delovanje je prav tako izjemno varčno. Plinsko ogrevanje Junkers je poleg tega enostavno za uporabo, deluje pa neslišno. Prepričajte se sami.

Za optimalno vrednost izgorevanja: ogrevalna kondenzacijska tehnika Junkers, ki omogoča popolno izgorevanje, za pridobivanje toplote – drugače od običajnih grelnikov – uporablja za pridobivanje toplote kondenzacijsko toploto, ki se nahaja v dimnem plinu. Kondenzacijska tehnika Junkers, ki omogoča popolno izgorevanje, tako zvišuje dejansko vrednost izgorevanja in maksimalno izkorišča kurivo za pridobivanje toplote in bivalno udobje.

Plinsko ogrevanje Junkers – za vsako situacijo

Cerapur Smart kot vsestranski talent grelnik ponuja vse, kar lahko pričakujete od moderno zasnovanega stenskega kondenzacijskega grelnika in še malo več: s svojim normnim izkoristkom do 109 % vam pomaga znižati stroške ogrevanja, brez, da bi morali znižati toplotno bivalno udobje v vašem domu. Poleg tega, se lahko grelnik CerapurSmart popolnoma enostavno priključi na solarni sistem in vam s tem omogoča izkoriščanje brezplačne energije sonca. Regulacija solarnega sistema je serijsko vgrajena v vremensko vodeno regulacijo in omogoča optimizacijo delovanja obeh sistemov – tako sistema centralnega ogrevanja, kot solarnega sistema. Pri tem ni pomembno ali grelnik priključite na obstoječi solarni sistem ali pa vgradije novega.

Cerapur Comfort kot vsestranski talent grelnik ponuja vse, kar lahko pričakujete od moderno zasnovanega stenskega kondenzacijskega grelnika in še malo več: s svojim normnim izkoristkom do 109 % vam pomaga znižati stroške ogrevanja, brez, da bi morali znižati toplotno bivalno udobje v vašem domu. Dodatno pa grelnik z vgrajeno frekvenčno krmiljenim ventilatorjem in frekvenčno krmiljeno črpalko še dodatno zniža porabo električne energije, katera je potrebna za njegovo obratovanje. Poleg tega, se lahko grelnik CerapurComfort popolnoma enostavno priključi na solarni sistem in vam s tem omogoča izkoriščanje brezplačne energije sonca. Regulacija solarnega sistema je serijsko vgrajena v vremensko vodeno regulacijo in omogoča optimizacijo delovanja obeh sistemov – tako sistema centralnega ogrevanja, kot solarnega sistema. Pri tem ni pomembno ali grelnik priključite na obstoječi solarni sistem ali pa vgradije novega.

Cerapur Acu ogrevanje in priprava tople sanitarne vode v enem ohišju, kompaktnih dimenzij – najboljša izbira za prihranek prostora. Energetsko učinkovit, kompakten in udoben – to so najpomembnejše lastnosti CerapurAcu grelnika. Grelnik v enem ohišju na, kar se da majhnem prostoru, ponuja ogrevanje in pripravo tople sanitarne vode. S svojim vgrajenim 42 litrskim plastno ogrevanim hranilnikom vode vam zagotavlja popolno udobnost pri pripravi tople sanitarne vode. Z namestitvijo grelnika na steno pa vam ostane pod njim še kako potreben prostor za ostale gospodinjske aparate (pralni stroj na primer).

Cerapur Modul še fleksibilnejši, še učinkovitejši, še enostavnejši in še kompaktnejši. Tako vsestranski je CerapurModul grelnik. Pri razvoju CerapurModul grelnika smo pri Junkersu upoštevali vaše želje in potrebe. Tako, da je vseeno kakšne zahteve postavite pred njega, ponuja vam ogrevanje in pripravo tople vode na najvišjem nivoju.

Cerapur Maxx kondenzacijski stenski plinski grelniki so sedaj resnična alternativa tudi večjim talnim plinskim kotlom. Novi CerapurMaxx grelniki moči 65 oz. 98 kW so idealni za oskrbo večjih objektov s potrebno toploto. V kaskado lahko povežemo kar do 12 grelnikov – skupna moč kar 1,2 MW.

Prospekti

  • Stenski plinski kotel Cerapur Smart in Cerapur Comfort
  • Stenski plinski kotel Cerapur Acu
  • Talni plinski kotel Cerasmart Modul