uvodna stran     pišite nam     kazalo strani
O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov Ceniki Zanimivosti Navodila Zaposlitev Nepremičnine Kontakt
   
THS d.o.o.
Zagrebška cesta 28
2000 Maribor
Slovenija

Tel.: +386 2 4624 810
Fax.: +386 2 4624 813

Email: info@ths.si

Zanimivosti
Kopalniški radiatorji Austria Email

Austria Email kopalniški radiator kot nalašč za vas - kjer lepota izpolnjuje praktičnost.

RADSON radiatorji

Radson radiatorji so okolju prijazni in so do 99% reciklažni.

Ogrevanje s kosi lesa za poceni toploto

Pri tem načinu ogrevanja so najbolj pomembne lastnosti posameznih kotlov - na polena.

Tuš kabine, kadi


 

KOLPA SAN

 

Nekoč je morda veljalo, da je kopalnica prostor, ki ga uporabljamo za vzdrževanje osebne higiene, ne pa tudi kot prostor, ki bi bil tudi na pogled privlačen. Novi časi so prinesli drugačno razmišljanje. Pomembno je, da se lahko v kopalnici sprostimo in uživamo – svet pa pustimo zunaj. Za uresničevanje sanj tako ni dovolj samo funkcionalnost kopalniške opreme, ampak tudi njen videz in vtis celotnega prostora, s katerim tešimo svojo domišljijo.

 

Vsak posameznik lahko s pomočjo izdelkov Kolpa san zadovolji čut po ustvarjalnosti in se potopi v svet novih trendov, živahnih barv, naprednih materialov in novih načinov obdelave. V okviru programa Kolpa san so na voljo tako kopalne kot tuš kadi ter tuš kabine kot masažni elementi – zunanji masažni bazeni, masažne kopalne kadi in kabine.

 

Prostor domiselno dopolnjujejo še pohištvo in kopalniški dodatki. Izdelki iz programa Kolpa san so se zaradi svoje tradicionalne kakovosti ugnezdili v zavest posameznikov. Ti jih prepoznajo po klasični funkcionalnosti, ki je ovita v napreden dizajn. Zaradi pestrosti izbire, lahko vsakdo najde primeren izdelek zase, ob uporabi katerega bo čutil pozitivno energijo, brezskrbnost in zanesljivost.

 

  

 

 

TUŠ KABINE REFLEX

 

Tuš kabina ni samo prostor sprostitve, temveč s svojo obliko in izgledom soustvarja zgodbo bivalnega okolja. Steklene tuš kabine Reflex odlikujejo vrhunski materiali in sodoben design, ki prisegajo na enostavnost, eleganco in funkcionalnost. Vse za popoln užitek v izbranih trenutkih dneva.

 

 

 

 

 

 

                                O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov CenikNepremičnine Kontakt Zaposlitev