uvodna stran     pišite nam     kazalo strani
O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov Ceniki Zanimivosti Navodila Zaposlitev Nepremičnine Kontakt
   
THS d.o.o.
Zagrebška cesta 28
2000 Maribor
Slovenija

Tel.: +386 2 4624 810
Fax.: +386 2 4624 813

Email: info@ths.si

Zanimivosti
Kopalniški radiatorji Austria Email

Austria Email kopalniški radiator kot nalašč za vas - kjer lepota izpolnjuje praktičnost.

RADSON radiatorji

Radson radiatorji so okolju prijazni in so do 99% reciklažni.

Ogrevanje s kosi lesa za poceni toploto

Pri tem načinu ogrevanja so najbolj pomembne lastnosti posameznih kotlov - na polena.

Solarne rešitve BOSCH


 

 

Obstaja lažji način, da optimalno izkorisitie tudi majhne površine strehe: z Bosch Solar 3000 TF in Solar 4000 TF kompaktnimi solarnimi ploščatimi kolektorji. S skupno površino 2,09 m2 Bosch kompaknti razred sončnih kolektorjev omogoča preproston amestitev sistema tudi na relativno omejenem prostoru. Izredno ugodno razmerje med ceno kolektorja in njegovo toplotno učinkovitostjo pa je le še en privlačen argument za nakup.

 

 

 

Solar 3000 TF: zelo ugodno razmerje med ceno in zmogljivostjo: V številne prednosti solarnega ploščastega kolektorja Solar 3000 TF se uvršča tudi trden aluminijast okvir in njegova majhna teža. Obe odliki teh kolektorjev vam olajšajo transport kolektorjev na streho. Priključne sponke omogočajo izjemno hitro in enostavno vgradnjo kolektorja. Robustni zaščitni vogali, ki so odporni na udarce, pri montaži preprečujejo poškodbe kolektorja ali površinske poškodbe v obliki prask.

 

Solar 4000 TF: kompaktni solarni kolektorji z odlično učinkovitostjo: Tehnologija solarnih kolektorjev Solar 4000 TF je v osnovi enaka kot pri kolektorjih Solar 3000 TF. Ta model kolektorja se odlikuje po trdnemu aluminijastem okvirju, zaščitnim vogalom odpornim na udarce, majhni teži in enostavni namestitvi s pomočjo priključnih sponk. Opremljen je z visokokakovostnim solarnim varnostnim steklom, ki prispeva k odlični absorpciji sončnih žarkov. Solarni kolektor Solar 4000 TF uporablja razpoložljive sončne žarke bolj učinkovito kod kolektor Solar 3000 TF in s tem doseže večjo stopnjo učinkovitosti.

 

 

Pregled prednosti:

 

Prospekti:

 

Prospekt Sončni kolektroji BOSCH

                                O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov CenikNepremičnine Kontakt Zaposlitev