uvodna stran     pišite nam     kazalo strani
O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov Ceniki Zanimivosti Navodila Zaposlitev Nepremičnine Kontakt
   
THS d.o.o.
Zagrebška cesta 28
2000 Maribor
Slovenija

Tel.: +386 2 4624 810
Fax.: +386 2 4624 813

Email: info@ths.si

Zanimivosti
Kopalniški radiatorji Austria Email

Austria Email kopalniški radiator kot nalašč za vas - kjer lepota izpolnjuje praktičnost.

RADSON radiatorji

Radson radiatorji so okolju prijazni in so do 99% reciklažni.

Ogrevanje s kosi lesa za poceni toploto

Pri tem načinu ogrevanja so najbolj pomembne lastnosti posameznih kotlov - na polena.

Sanitarna keramika


 

CERAMICA DOLOMITE

 

Italijansko podjetje Ceramica Dolomite je prav gotovo proizvajalec, ki je ljudem v Sloveniji dobro poznan. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1965 v severni Italiji – pri Dolomitih. Njihove izdelke odlikuje  vrhunska kvaliteta, združena z modernim dizajnom. Ceramica Dolomite je prvi proizvajalec sanitarne keramike, ki je v Italiji pridobil vse kvalitetne standarde in ki s svojo široko proizvodno paleto pokriva vse potrebe. Ponujajo zelo veliko modelov WC-jev, umivalnikov, bidejev… Zagotovo se najde rešitev tudi za vašo kopalnico.

 

 

 

 

 

  
  

 

 

HATRIA

 

Blagovna znamka Hatria spada pod okrilje skupine Marazzi Group in je specializirano podjetje za proizvodnjo sanitarne keramike za sodobno kopalnico. Inovativne tehnologije, ki jih uporabljajo v novem vrhunskem proizvodnem obratu v mestu Teramo v Italiji, so temeljnega pomena za razvoj različnih kopalniških izdelkov, ki se nenehno razvijajo in izboljšujejo in so oblikovalsko podprti z velikimi imeni sodobnega oblikovanja.

Estetika, raziskave, visoka tehnologija, funkcionalna zasnova, zanesljivost in tradicija so temelji Hatriine akcijske strategije.

 

 

  

 

 

 

 

 

INKER - ZOOM

 

Podjetje Zoom je nova blagovna znamka podjetja Inker d.d., ki je bilo ustanovljeno leta 1953 in je edini proizvajalec sanitarne keramike na Hrvaškem. Sedež družbe se nahaja v Zaprešiću, nekaj kilometrov zahodno od Zagreba.

Leta 1953 so začeli s proizvodnjo keramičnih ploščic in keramičnih posod, dve leti kasneje pa so začeli še s proizvodnjo sanitarne keramike. V letu 1958 so dosegli maksimalno izkoriščenost proizvodnih zmogljivosti in v obdobju do leta 1970 so veliko investirali v nadgradnjo proizvodnih rešitev. Vojna kriza v 90. letih je veliko vplivala na status in uspeh podjetja, kar je vplivalo na izgubo trgov in na  stagnacijo razvoja v tehnologiji. Nova lastniška struktura in posodobitev proizvodnje konec 90. let so pripomogle, da so izboljšali kakovost svojih izdelkov, kar jim je omogočilo nov zagon in osvojitev trgov v evropskih državah.

Leta 2006 je podjetje prišlo pod okrilje španskega giganta Roca, kar je botrovalo povečanju kapacitet in posodabljanju vseh proizvodnih procesov v podjetju.

Zoom je blagovna znamka, ki je priznana po vsej Evropi in na Hrvaškem, kjer skoraj ni gospodinjstva, šole, bolnišnice ali hotela, kjer ne bi našli njihovih izdelkov.

 

 

 

 

 

                                O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov CenikNepremičnine Kontakt Zaposlitev