uvodna stran     pišite nam     kazalo strani
O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov Ceniki Zanimivosti Navodila Zaposlitev Nepremičnine Kontakt
   
THS d.o.o.
Zagrebška cesta 28
2000 Maribor
Slovenija

Tel.: +386 2 4624 810
Fax.: +386 2 4624 813

Email: info@ths.si

Zanimivosti
Kopalniški radiatorji Austria Email

Austria Email kopalniški radiator kot nalašč za vas - kjer lepota izpolnjuje praktičnost.

RADSON radiatorji

Radson radiatorji so okolju prijazni in so do 99% reciklažni.

Ogrevanje s kosi lesa za poceni toploto

Pri tem načinu ogrevanja so najbolj pomembne lastnosti posameznih kotlov - na polena.

Radiatorji Radson


 

 

Imensko ime Radson/Purmo so leta 1953 ustanovili v podjetje Purmo-Proizvod. Severna Finska, -26 ° C zunanje temperature, leden veter - okolja, v katerem je želja, da bi bilo dobro, zanesljivo in učinkovita tehnologija za ogrevalne potrebe. Tukaj ima Radson/Purmo svoj izvor kot pionir na področju proizvodnje radiatorjev do neprekinjene linije za varjenje. V poznih '50s, je že podjetje izdelovalo radiatorje. Po prevzemu s družinske lasti skupine Rettig se je začela v zgodnjih 70. letih, proizvodnja panelnih radiatorjev na sodobnih proizvodnih linijah.  

 

 

Radson že vrsto let proizvaja radiatorje s klasičnim stranskim priklopom, a glede na veliko povpraševanj kako bi naredili radiatorje s priklopom ne, da bi se videle instalacijske cevi ob strani za priklop so proizvedli priklop na spodnji stranski strani in nič kaj za tem so še dali na trg radiator s sredinskim priklopom. Razen klasičnih videzov kot smo jih vajeni ima Radson široko paleto različnih dizajnskih in kopalniških radiatorjev.

 

 

Material

 

Da bi zagotovili kakovost za prenos toplote, oblikovanju in prilagodljivosti za optimizacijo naših končnih izdelkov, prepustimo pri izbiri naših surovin in sestavnih nič naključju. Naši radiatorji so iz visokokakovostne hladno valjane FePO1-pločevine, ki je v skladu z EN 10130 in EN 10131. To je najbolj pomemben predpogoj, da vam nudimo najboljše rešitve za ogrevanje in kakovosti na trgu.

 

 

Oddaja toplote

 

Naši radiatorji so tako razviti, da imajo odličen nadzor in obnašanje pri segrevanju, tako vam zagotovijo visoko toplotno moč, pri majhni količini vode, da dosežejo takšen rezultat.  Majhna količina vode, v kombinaciji z veliko površino grelnega telesa, pomeni da racionalnejše oddaja toploto. Natančna postavitev vertikalnih in horizontalnih vodnih napeljav zagotavlja optimalno razporeditev vode in poveča prenos toplote. Vse storitve so v skladu z EN 442.

 

 

Možnosti priključkov

 

  

 

Prednosti radiatorjev Radson

 

 

Prospekti

                                O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov CenikNepremičnine Kontakt Zaposlitev