uvodna stran     pišite nam     kazalo strani
O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov Ceniki Zanimivosti Navodila Zaposlitev Nepremičnine Kontakt
   
THS d.o.o.
Zagrebška cesta 28
2000 Maribor
Slovenija

Tel.: +386 2 4624 810
Fax.: +386 2 4624 813

Email: info@ths.si

Zanimivosti
Kopalniški radiatorji Austria Email

Austria Email kopalniški radiator kot nalašč za vas - kjer lepota izpolnjuje praktičnost.

RADSON radiatorji

Radson radiatorji so okolju prijazni in so do 99% reciklažni.

Ogrevanje s kosi lesa za poceni toploto

Pri tem načinu ogrevanja so najbolj pomembne lastnosti posameznih kotlov - na polena.

Kotli na trdo gorivo Junkers


 

 

Litoželezni kotli na trda goriva SupraclassComfort-S so idealna rešitev za vsakogar, ki pričakuje kar največ od svojega ogrevalnega sistema. Štiri različne moči kotlov, zagotovijo ustrezno izbiro, glede na ogrevalno moč, ki jo potrebujete. Kot kurivo lahko uporabljate drva, premog ali brikete. Kotli SupraclassComfort-S so robustni, enostavni za montažo, uporabo in vzdrževanje ter zahtevajo zelo malo prostora za vgradnjo.

 

 

 

Visoka učinkovitost! Litoželeznih kotlov na trda goriva SupraclassComfort-S ne naredi privlačnih samo moderen dizajn, prepričajo vas tudi tehnične lastnosti. Glede na vaše toplotne potrebe, lahko že ob načrtovanju ogrevalnega sistema izbirate med štirimi nivoji moči: in sicer med 20, 25, 32 in 40 kW. Nakup se vam bo zagotovo finančno izplačal, saj vam kotel SupraclassComfort-S s svojim odličnim izkoristkom prihrani energijo in s tem tudi stroške. Njegova preizkušena litoželezna zasnova, izdelana v Nemčiji, vam ob vsem tem zagotavlja tudi dolgo življensko dobo samega kotla.

 

Toplota - varno in zanesljivo spravljena. Celo za varnost je dovolj poskrbljeno: Standardno vgrajeni regulator vleka avtomatsko zapre dovod zraka, v kolikor temperatura v kotlu preveč naraste. Regulator vleka deluje avtomatsko in popolnoma mehansko, tako da ne zahteva dodatnega dovoda energije. V kolikor pa je kotel SupraclassComfort-S integriran v zaprt krog ogrevanja, pa lahko po potrebi dodatno vgradimo še termično varnostno skupino, katera učinkovito shladi kotel v primeru pregretja sistema.

 

 

Fleksibilnost brez konca. Zahvaljujoč modernemu dizajnu, zahteva litoželezni kotel SupraclassComfort-S izjemno malo prostora. Lahko se uporablja kot samostojni kotel ali pa kot dopolnilni kotel vašemu obstoječemu sistemu ogrevanja. Zaradi svojih velikih 2" priključkov za dvižni in povratni vod je idealna izbza sisteme ogrevanja z naravno cirkulacijo, brez obtočne črpalke.Posebno udobna so tudi velika vrata za dostop do kurišča, in vam celo omogočajo poljubno odpiranje iz leve ali iz desne strani.

 

Ogrevanje s pridihom udobja. Kotel SupraclassComfort-S vam to omogoča. Odlična kakovost, ki izpolnjuje vsa pričakovanja tako inštalaterja, kot uporabnika. Hitra montaža, preprosto vzdrževanje, zanesljivo delovanje ter izjemno enostavno upravljanje, so argumenti, kateri vas bodo zagotovo prepričali.

 

 

Prednosti

  • kotli so primerni za les, črni premog in brikete
  • enostavno polnjenje skozi velika polnilna vrata , ki jih lahko namestimo levo ali desno
  • regulacija temperature preko vgrajenega termomanometra in regulatorja vleke
  • usklajeno s standardom EN 303-5

 

 

Prospekti

 

Prospekt kotli na trdo gorivo Junkers

 

                                O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov CenikNepremičnine Kontakt Zaposlitev