uvodna stran     pišite nam     kazalo strani
O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov Ceniki Zanimivosti Navodila Zaposlitev Nepremičnine Kontakt
   
THS d.o.o.
Zagrebška cesta 28
2000 Maribor
Slovenija

Tel.: +386 2 4624 810
Fax.: +386 2 4624 813

Email: info@ths.si

Zanimivosti
Kopalniški radiatorji Austria Email

Austria Email kopalniški radiator kot nalašč za vas - kjer lepota izpolnjuje praktičnost.

RADSON radiatorji

Radson radiatorji so okolju prijazni in so do 99% reciklažni.

Ogrevanje s kosi lesa za poceni toploto

Pri tem načinu ogrevanja so najbolj pomembne lastnosti posameznih kotlov - na polena.

Kotli na pelete Gorenje


 

 

Zanesljivost kotlov Gorenje je rezultat dolgoletnih investicij v razvoj ogrevalnih sistemov na biomaso in praktičnih izkušenj pri njihovi montaži in vzdrževanju. Kotli Gorenje so sistem popolnega izgorevanja lesne biomase, z vključno avtomatskim vžigom in dodajanjem pelet.

 

Podjetje Gorenje je eden izmed vodilnih evropskih proizvajalcev aparatov za dom z več kot šestdesetletno tradicijo. S tehnološko dovršenimi, vrhunsko oblikovanimi in energetsko učinkovitimi aparati izboljšujejo kakovost bivanja uporabnikov v 90 državah sveta. Osredotočajo se na osrednjo dejavnost izdelkov in storitev za dom, v okviru katerega ponujajo velike in male gospodinjske aparate, aparate za ogrevanje, prezračevanje in klimatske naprave, kuhinjsko pohištvo ter storitve oblikovanja.

 

Kotel na pelete ECOLOGIC 30

 

 

 

 

 

Ecologic 30 je kotel na pelete, sestavljen iz visoko kakovostnih komponent in smart logic regulacije, ki omogoča nemoteno delovanje kotla ne glede na vrsto in kvaliteto peletov. Kompaktna zasnova in dimenzije omogočajo enostavno namestitev v katerikoli kotlovnici. Ecologic 30 je sistem popolnega izgorevanja lesne biomase, vključno z avtomatskim vžigom in dodajanjem pelet. Programska ura podpira tedensko nastavitev delovanja, kar se lahko spremlja na preglednem zaslonu skozi celoten proces. Namensko razvit krmilni sistem omogoča permanentno kontrolo vseh nastavljenih vrednosti ter samodejno prilagajanje moči, kar omogoča optimalen izkoristek toplotne energije in s tem dodaten prihranek pri letnem ogrevalnem strošku...

Kvalitetna izdelava, sodobno oblikovana zunanjost, izredna prilagodljivost in zanesljivo delovanje je samo nekaj lastnosti, ki vam zagotavljajo udobje, varnost in prihranek.

 

Sodoben, učinkovit in zanesljiv sistem ogrevanja

 

 

 

Zalogovnik peletov je integriran v zgornjem delu kotla, iz katerega s pomočjo motornega gonila, ki je pritrjen na vrhu polžastega transporterja energent nalagamo v gorilnik. Narejen je iz posebne litine, ki vzdrži visoke temperature v izgorevalni komori. Zgorevalni zrak in dimni plini se s pomočjo ventilatorja, ki ustvarja podtlak odvajajo skozi štirideset cevnih izmenjevalcev, ki skozi dolgo pot poskrbijo za optimalen prenos toplote iz dimnih plinov na ogrevani medij. Tako dosežemo popolno izgorevanje, čiste dimne pline in dolgo življenjsko dobo kotla. Za regulacijo gorilnika skrbi krmilnik s programom v povezavi s temperaturnimi senzorji, ki spremljajo različne parametre delovanja kotla (dimni plini, temperatura kotlovske in povratne vode).

 

Prednosti kotlov Gorenje

 

  • lastna krmilna elektronika
  • visok izkoristek v vseh pogojih delovanja

  • enostavna montaža in izredna prilagodljivost

  • samodejno prilagajanje moči

  • lasten razvoj in preizkusni center

  • Slovenska kakovost s prodajo po celotni Evropi

  • servisna mreža z garantnim odzivom (24h) po vsej Sloveniji

     

Prospekti

 

Kotel na pelete Ecologic 30

Gorenje Eco split sanitarna toplotna črpalka

Diagram sistema peletnega kotla ECOLOGIC 30 in ECO SPLIT sanitarne toplotne črpalke

 

 

Vir: gorenje.si Pripravil: Marko JURIĆ

 

                                O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov CenikNepremičnine Kontakt Zaposlitev