uvodna stran     pišite nam     kazalo strani
O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov Ceniki Zanimivosti Navodila Zaposlitev Nepremičnine Kontakt
   
THS d.o.o.
Zagrebška cesta 28
2000 Maribor
Slovenija

Tel.: +386 2 4624 810
Fax.: +386 2 4624 813

Email: info@ths.si

Zanimivosti
Kopalniški radiatorji Austria Email

Austria Email kopalniški radiator kot nalašč za vas - kjer lepota izpolnjuje praktičnost.

RADSON radiatorji

Radson radiatorji so okolju prijazni in so do 99% reciklažni.

Ogrevanje s kosi lesa za poceni toploto

Pri tem načinu ogrevanja so najbolj pomembne lastnosti posameznih kotlov - na polena.

Klimatske naprave Panasonic


 

 

Panasonic je z več kot 30 leti izkušenj in prodajo v več kot 120 držav po vsem svetu nedvomno eno vodilnih podjetij na področju sistemov za ogrevanje in hlajenje. Z raznoliko mrežo proizvodnih obratov ter obratov za raziskave in razvoj Panasonic ponuja inovativne izdelke z visokotehnološkimi rešitvami, ki predstavljajo standard za klimatske naprave po vsem svetu. In ker je Panasonic globalno razširjeno podjetje, zagotavlja odlične mednarodne izdelke, ki ne poznajo meja.

 

 

Šest rešitev za vaše udobje in prijetno hlajenje ali ogrevanje

 

 

 

Stenske enote VE Inverter + sistem za shranjevanje energije. Te enote je mogoče vgraditi na cevi R22; delovanje do -30 °C, sistem za shranjevanje energije. Enota za shranjevanje toplote, ki izkorišča funkciji neprekinjenega in hitrega ogrevanja; Econavi z zaznavanjem sončne svetlobe za največjo mero učinkovitosti in udobja; sistem za čiščenje zraka Nanoe-G, 99 % učinkovit pri odstranjevanju plesni, virusov in bakterij tako v zraku kot prilepljenih na površine; zelo tiho delovanje! Samo 23 dB, kar je primerljivo z nočjo na podeželju; močnejši pretok zraka hitro zagotovi želeno temperaturo.

 

Stenske enote ETHEREA Inverter + srebrna/bela. Te enote je mogoče vgraditi na cevi R22; Econavi z zaznavanjem sončne svetlobe za največjo mero učinkovitosti in udobja; sistem za čiščenje zraka Nanoe-G, 99 % učinkovit pri odstranjevanju plesni, virusov in bakterij tako v zraku kot prilepljenih na površine; dodatno upravljanje s pametnim telefonom; hlajenje z blagim sušenjem: preprečite hiter upad vlažnosti v prostoru; zelo tiho delovanje! Samo 20 dB, kar je primerljivo z nočjo na podeželju (XE7, XE9, XE12,E7, E9 in E12); močnejši pretok zraka hitro zagotovi želeno temperaturo.

  

Stenska enota tipa RE standardni inverter. Zasnova; žični upravljalnik (dodatna oprema); te enote je mogoče vgraditi na cevi R22; celovita ponudba modelov s standardnim inverterjem; tišje notranje enote; veliki energijski prihranki; velika priključna razdalja (od 15 m do največ 30 m).

 

Stenska enota tipa UE basic inverter. Nova zasnova, nov model UE18 (5 kW), žični upravljalnik (dodatna oprema), te enote je mogoče vgraditi na cevi R22, tišje notranje enote, veliki energijski prihranki, dolga priključna razdalja.

 

Profesionalni stenski Inverter -20°C za server sobe. Te enote je mogoče vgraditi na cevi R22, zasnovana za 24-urno delovanje/7 dni v tednu, visoka učinkovitost tudi pri -20 °C, izredno vzdržljivi kotalni ležaji, dodatna tipala za cevi, ki preprečujejo zmrzovanje.

   

Sistem Free Multi. Do 5 notranjih enot z eno samo zunanjo enoto Z uporabo sistema Free Multi lahko povežete do pet različnih prostorov z eno samo zunanjo enoto. S sistemom Free Multi lahko 2, 3, 4 ali 5 prostorov oskrbite z eno samo zunanjo enoto. Z izdelki serije Free Multi bodo vaše stranke prihranile prostor pri vgradnji zunanje enote, obenem pa bodo deležne večje energijske učinkovitosti kot pri različnih sistemih 1x1. Tako bodo prihranili do 30 % energije. Notranje enote izberite v skladu s posameznimi zahtevami vsakega prostora vaše stranke in izračunajte, katera zunanja enota je najprimernejša za kombinacijo notranjih enot. S tabelo možnih kombinacij si lahko pomagate pri izbiri najboljše možnosti.

 

 

Nove ETHEREE. Najvišja učinkovitost in udobje s pamernimi tipali ECONAVI

 

 

 

Pametna tipala Econavi so zmožna spremljati jakost sončne svetlobe, premikanje ljudi v prostoru, ravni njihove dejavnosti, zaznajo pa tudi, če v prostoru ni nikogar, s čimer zaznavajo nenamerno izgubo energije in uravnavajo moč hlajenja ter tako učinkovito varčujejo z energijo in zagotavljajo udobje in prikladnost zaradi nemotenega hlajenja.

 

 

Nova generacija filtrov NANOE-G. Očisti zrak, svoje površine in celo svojo notranjost

 

 

 

 

Zdaj lahko svoje bivalne prostore še temeljiteje očistite z Nanoe-G. Z uporabo nanotehnologije drobnih delcev so škodljivi mikroorganizmi odstranjeni iz zraka, ki ga dihate. Toda kaj pa tisti, ki jih najdemo na pohištvu in drugih površinah? Neverjetno, a ti delci lahko deaktivirajo tudi te mikroorganizme. Ko izključite svojo klimatsko napravo, bodo delci Nanoe-G zdaj deaktivirali celo mikroorganizme v filtru. Tako lahko povsem brez skrbi uživate v svežem in čistem bivalnem okolju.

 

 

Prospekti

 

Katalog klimatske naprave PANASONIC 2014/15

Prospekt klimatske naprave PANASONIC 2014/15

 

                                O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov CenikNepremičnine Kontakt Zaposlitev